The Ultimate

The Ultimate Berchem

Vlak bij station Antwerpen-Berchem biedt The Ultimate – een kleinschalig gebouw van 9.000 m² – instapklare kantoren. De beschikbare oppervlaktes variëren, maar met 1.865 m² vind je hier de grootste verdieping in de regio. De uitgebreide parkeergelegenheid en een uiterst professionele omgeving met talrijke faciliteiten als restaurants, vergaderzalen en fitnessruimtes op wandelafstand, maken het plaatje […]

The General

Centraal in Antwerpen, vlak bij De Singel en de E19, vind je het imposante Crepain-kantoorgebouw The General. Het gebouw werd in 2020-2021 compleet vernieuwd en heeft een totale oppervlakte van 7.583 m2, verspreid over 6 verdiepingen. Bovendien zijn alle kantoren voorzien van de nieuwste technische snufjes, waardoor het gebouw volledig future-proof is.

The Sage

The Sage is het nieuwe, innovatieve kantoorconcept van Wereldhave Belgium, dat eerst op de site in Antwerpen werd uitgerold en daarna in Vilvoorde. Het nieuwe ontwerp (38.400m²) biedt een ontspannen, hoogtechnologische kantooromgeving waarin teams zich ten volle kunnen focussen op hun werk, zowel aan hun eigen bureau als in slimme en goed uitgeruste vergaderzalen.

Waterfront Gent

Waterfront Gent

Net buiten het centrum van Gent, naast de Watersportbaan en vlakbij de R4 en R40, vind je het mooie kantoorgebouw Waterfront. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van ca. 3.000 m², verspreid over 5 verdiepingen. Waterfront biedt een prachtig uitzicht over het water en de stad.

Vaartkaai

Vaartkaai is een site gewijd aan KMO’s, gelegen aan ‘t Dokske in Merksem, op de Deurnebrug – beter bekend als de Brug van den Azijn. Strategisch gelegen aan het Albertkanaal, is Vaartkaai de ideale site voor bedrijven in de waterindustrie, met een snelle verbinding naar de Antwerpse ring en de haven van Antwerpen. De KMO-units, […]

Schaliehoeve

Gelegen in het industriepark van Heist-op-den-Berg, op 900m van de Liersesteenweg, vinden we instapklare KMO-units op maat. Met oppervlaktes van 18m² tot 4.292m² is er een divers aanbod aan mogelijkheden. De aanwezigheid van een laad- en loskade op de site is een extra troef.

Office Park Mechelen

Office Park Mechelen (OPM) is gelegen aan afrit 10 (Mechelen-Zuid) van de autosnelweg E19 van Antwerpen naar Brussel. Het bedrijvenpark ligt tegenover Technopolis en is ook gemakkelijk bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Het station van Mechelen ligt op 2 km van het business park, en Brussels Airport en Brucargo liggen op minder […]

The Grid Kontich

Langsheen de Prins Boudewijnlaan en vlakbij de E19, vind je het unieke kantoorgebouw The Grid. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van ca. 10.000 m², verspreid over 5 vleugels en 3 verdiepingen.

Antwerp Ring Center

Antwerpen Ring Centrum (ARC) is gelegen langs de Antwerpse ringweg en de Noordersingel. Het is strategisch gelegen als knooppunt tussen Nederland, Duitsland en Frankrijk, aan het knooppunt voor Borgerhout en Deurne (Sportpaleis). Gemakkelijk bereikbaar per fiets en met het openbaar vervoer (tram/metro en bus). Het station Antwerpen-Centraal en Antwerpen-Berchem liggen op minder dan 10 minuten […]

E19 Business Park

Snelweg af, kantoorterrein op: het E19 Business Park in Mechelen scoort erg hoog op bereikbaarheid. Met meer dan 10.000 m² kantoren en uitgebreide parkeergelegenheid heeft het park bijzonder veel potentieel. De kleinschalige gebouwen hebben een standingvolle uitstraling, en de verdiepingen zijn vlot opdeelbaar, zodat er voor iedereen een kantoor op maat kan gevonden worden.